Megbízhatóság

A projekt tulajdonosai több mint tíz éve a térség meghatározó ingatlanpiaci szereplői, mára a kerület legnagyobb magántulajdonú ingatlanfejlesztői.

Kiváló elhelyezkedés

A XXII. kerület kedvelt, csendes, kertvárosi részén. Kitűnő infrastrukturális ellátottság mellett. Óvoda, iskola, bevásárló központ, metró pár percre tömegközlekedéssel.

Kedvező árak és fizetési módok

Ingatlanjaink széles árkategóriában, különböző fizetési konstrukciók mellett elérhetőek, igazodva az eltérő vevői igényekhez.

Széles választék

65 lakás, melyből 24 db – lakásonként saját kerttel rendelkező – hőszivattyús ikerházként, míg 41 db 9-12 lakásos – erkélyes, teremgarázzsal, tárolókkal – társasházi lakásként valósul meg.

MODERN ÉPÜLET

A jövő elvárásainak megfelelő modern építészeti és gépészeti megoldások, passzívház tervező építészek és mérnökök közreműködésével. Hőszivattyús fűtési rendszerű, napelem előkészítéses ikerházak. Fenntartható, alacsony havi költségű lakások.

CSOK igénylés

Családosok vagy családot tervezők részére a családok otthonteremtési kedvezménye (CSOK), mint vissza nem térítendő állami támogatás – jogosultság esetén – igénybe vehető.

A LAKÓKERTRŐL

A Bíbic Lakókert a XXII. kerület Bíbic és Terv utca által határolt családi házas, több mint 2 hektáros területén található. A korábbi Karéj utcai fejlesztéshez hasonló kellemes hangulatú, modern megjelenésű, ám annál nagyobb volumenű projekt. Megálmodásakor arra törekedtünk, hogy az épületek és a zöld terület harmonikus egységet alkossanak. A tervezés során meghatározó szempont volt a modern építési és fűtési technológiák alkalmazása, valamint a megújuló energia felhasználás feltételeinek megteremtése.

Átadás:

Ikerházak, I. Tömb, II. Tömb átadási ideje: 2018 III-IV. negyedéve (eltérő ütemekben)
III. Tömb, IV. Tömb várható átadási ideje: 2019 II-III. negyedéve

GALÉRIA

Tekintse meg lakáskínálatunkat a „LAKÁSOK” menüpont alatt.

MI TALÁLHATÓ A KÖZELBEN?

Nézze meg a térképen, hogy milyen intézmények, üzletek, kikapcsolódási és közlekedési lehetőségek találhatók leendő lakóhelyén!

MIÉRT HŐSZIVATTYÚ?

A modern megoldások elkötelezett hívei vagyunk, a Bíbic Projekt ikerházas otthonaiban gépészet terén a hőszivattyús rendszereket kínáljuk, mert:

– környezetbarát, nem szennyezi a levegőt
– költséghatékony, használatával akár 75 % fűtésköltség csökkenés is elérhető, amennyiben napelemmel kombináljuk, a teljes fűtési költség megtakaríthatóvá válik
– használatával épületek komplett légkondicionálása, hűtése is megoldható
– korszerű technológia, mely az elmúlt évtizedekben rohamosan fejlődött

RÓLUNK

Az elmúlt években a térség meghatározó ingatlanpiaci szereplőiként tevékenykedve mára a XXII. kerület egyik legnagyobb magántulajdonú ingatlanfejlesztőivé váltunk. Több mint tíz év során leginkább Budafokon, de Budaörsön, valamint a XI. kerületben is építettünk társasházakat, ikerházakat. Jelenlegi kiemelt fejlesztésünk a 65 lakásos Bíbic Lakókert, mely egyes ütemeinek készültségét tekintve immár önmagában referenciaként szolgál. Érdeklődés esetén javasoljuk még korábbi Karéj utcai fejlesztésünk helyszíni külső megtekintését, minthogy a Bíbic Projekt hangulatát, struktúráját tekintve nagyon hasonló ahhoz.

kep2kep2

LACZI BARBARA

Értékesítésért felelős beruházó, tulajdonos
+36-30-619-21-93

 

kep3kep3

SZABÓ LAJOS

Beruházó, tulajdonos

REFERENCIA

2016-os nagy volumenű projektünk a XXII. kerület Karéj u., Csér u., Móricz Zsigmond u. által határolt területen fekszik. A Karéj utcai fejlesztés során 30 egyedi új otthon került értékesítésre. A modern, mégis harmonikus – környezetbe és egymáshoz is illő – külső megjelenés mellett a Karéj utcai Projekt megvalósítása során kiemelt szempont volt a vevők kérése szerinti belső terek kialakítása, az egyedi igényeknek megfelelő technológiák alkalmazása. A hagyományosnak számító kandallós és kondenzációs gázkazánnal történő fűtési rendszerek mellett a projekt otthonaiban megjelennek a hőszivattyús padló és fal fűtési/hűtési rendszerek, valamint a napkollektorok.

HELYSZÍNI ÉRTÉKESÍTÉS KÖZVETLENÜL A BERUHÁZÓTÓL!


+36-30-619-21-93


info@bibicprojekt.hu

“CSOK” INFORMÁCIÓ

A Bíbic Lakókert újépítésű lakásaihoz is igényelhető a családok otthonteremtési kedvezménye (CSOK) a Nemzetgazdasági Minisztérium által előírt feltételek mellett. Az új lakás vásárlás esetén elérhető lakáscélú állami támogatási formák igénybevételének legfontosabb feltételeit az alábbi, NGM által kiadott tájékoztató dokumentumok tartalmazzák.

CSOK technikai információk – Kattintson ide!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a tájékoztatók a lakáscélú támogatások igényléséhez szükséges alapvető információkat tartalmazzák. Az, hogy Ön, mint igénylő ténylegesen jogosult-e valamely támogatási formára csak a hitelintézeti támogatásbírálatot/hitelbírálatot követően állapítható meg.

csok7

Címünk

Bíbic-Terv Projekt Kft.
1072 Budapest,
Akácfa utca 7. II. em. 1.

Ügyfélfogadás:

H-P 9.00 – 17.00 között

Írjon nekünk:

info@bibicprojekt.hu

Hívjon minket:

+36-30-619-21-93