Megbízhatóság

A projekt tulajdonosai több mint tizenöt éve a térség meghatározó ingatlanpiaci szereplői, mára a kerület legnagyobb magántulajdonú ingatlanfejlesztői.

Kiváló elhelyezkedés

A XXII. kerület kedvelt, csendes, kertvárosi részén. Kitűnő infrastrukturális ellátottság mellett. Óvoda, iskola, bevásárló központ, metró pár percre tömegközlekedéssel.

Kedvező árak és fizetési módok

Ingatlanjaink széles árkategóriában, különböző fizetési konstrukciók mellett elérhetőek, igazodva az eltérő vevői igényekhez.

Széles választék

Új projekt ütemünk keretében 24 db hőszivattyús ikerházi lakás, lakásonként saját 200-300 nm közötti kizárólagos használatú területtel, kerttel, gépkocsibeállóval elérhető. A korábbi ütemekben megvalósult 44 db ikerházi lakásunk közül az összes elkelt.

MODERN ÉPÜLET

A jövő elvárásainak megfelelő modern építészeti és gépészeti megoldások, passzívház tervező építészek és mérnökök közreműködésével. Hőszivattyús fűtési rendszerű, napelem előkészítéses ikerházak. Fenntartható, alacsony havi költségű lakások.

CSOK igénylés

Családosok vagy családot tervezők részére a családok otthonteremtési kedvezménye (CSOK), mint vissza nem térítendő állami támogatás – jogosultság esetén – igénybe vehető.

A LAKÓKERTRŐL

A Bíbic Lakókert 4. üteme a XXII. kerület Bíbic köz és Makó László utca által határolt családi házas, mintegy 6420 négyzetméteres területén található. A korábbi Bíbic és Terv utcai fejlesztésünkhöz hasonló kellemes hangulatú, modern megjelenésű, nagy volumenű projektünk. Megálmodásakor arra törekedtünk, hogy az épületek és a zöld terület harmonikus egységet alkossanak. A tervezés során meghatározó szempont volt a modern építési és fűtési technológiák alkalmazása, valamint a megújuló energia felhasználás feltételeinek megteremtése.

Átadás:

Bíbic 4 ütem – 24 ikerházi lakás: 2023 I. negyedév vége

GALÉRIA

Tekintse meg lakáskínálatunkat a „LAKÁSOK” menüpont alatt.

MI TALÁLHATÓ A KÖZELBEN?

Nézze meg a térképen, hogy milyen intézmények, üzletek, kikapcsolódási és közlekedési lehetőségek találhatók leendő lakóhelyén!

MIÉRT HŐSZIVATTYÚ?

A modern megoldások elkötelezett hívei vagyunk, a Bíbic Projekt ikerházas otthonaiban gépészet terén a hőszivattyús rendszereket kínáljuk, mert:

– környezetbarát, nem szennyezi a levegőt
– költséghatékony, használatával akár 75 % fűtésköltség csökkenés is elérhető, amennyiben napelemmel kombináljuk, a teljes fűtési költség megtakaríthatóvá válik
– használatával épületek komplett légkondicionálása, hűtése is megoldható
– korszerű technológia, mely az elmúlt évtizedekben rohamosan fejlődött

ÚJDONSÁG!

Ingatlanjainknál már elérhető,
a BOSCH COMPRESS 6000 AW levegő-víz hőszivattyú!

BOSCH COMPRESS 6000 AW levegő-víz hőszivattyú

 

  • Különösen energiahatékony, Aktív helyiséghűtés
  • Kényelmes kezelés, Egyedülálló dizájn
  • Felkészítve napelemes rendszerrel történő együttműködésre is
  • Távszabályzás okostelefonon keresztül
1

RÓLUNK

Az elmúlt 15 év során a térség meghatározó ingatlanpiaci szereplőiként tevékenykedtünk, melynek eredményeként mára a XXII. kerület egyik legnagyobb magántulajdonú ingatlanfejlesztőivé váltunk. Leginkább Budafok, Budatétény területén, de Budaörsön, valamint a XI. kerületben is építettünk társasházakat, ikerházakat. Jelenlegi kiemelt fejlesztésünk a Bíbic Lakókert, mely újabb, immár 4. ütemével további 24 ikerházi lakással bővül, így 109 lakásra növelve az ezen a területen általunk megvalósuló otthonok számát. A Bíbic 1. 2. és 3. ütemében 85 lakás épült meg, melyből 44 db – lakásonként saját kerttel rendelkező – hőszivattyús ikerházként, míg 41 db 9-12 lakásos – erkélyes, teremgarázzsal, tárolókkal rendelkező – társasházi lakásként valósult meg. Kiemelt 2020-as fejlesztésünk volt a XXII. Kossuth Lajos utca 68. szám alatt megépült 21 lakásos lakóépület.

kep2kep2

LACZI BARBARA

Értékesítésért felelős beruházó, tulajdonos
+36-30-619-21-93

 

kep3kep3

SZABÓ LAJOS

Beruházó, tulajdonos

REFERENCIA

A Bíbic és Terv utca által határolt területen található Bíbic Projekt korábbi ütemei önmagukban referenciaként szolgálnak, érdeklődés esetén javasoljuk korábbi Karéj utcai fejlesztésünk helyszíni külső megtekintését is, a Bíbic új projekt ütem hangulatát, struktúráját tekintve hasonló ahhoz.

Korábbi projektünk a XXII. kerület Karéj u., Csér u., Móricz Zsigmond u. által határolt területen fekszik. A Karéj utcai fejlesztés során 30 egyedi új otthon került értékesítésre. A modern, mégis harmonikus – környezetbe és egymáshoz is illő – külső megjelenés mellett a Karéj utcai Projekt megvalósítása során kiemelt szempont volt a vevők kérése szerinti belső terek kialakítása, az egyedi igényeknek megfelelő technológiák alkalmazása. A hagyományosnak számító kandallós és kondenzációs gázkazánnal történő fűtési rendszerek mellett a projekt otthonaiban megjelennek a hőszivattyús padló és fal fűtési/hűtési rendszerek, valamint a napkollektorok.

Ajánljuk továbbá figyelmükbe szintén a XXII. kerületben található Kossuth Lajos utca 68. szám alatti 21 lakásból és egy üzlethelységből álló – 2020-as fejlesztésünket, noha a koncepció itt alapvetően más volt. Ennek során Budafok belvárosában, lényegében a fő utcáján tudtunk egy olyan lakótömböt megvalósítani, ahol szigorú megkötések és előírások mentén, egy modern és mégis klasszikus ötvözetű lakóházat kellett megépíteni.

HELYSZÍNI ÉRTÉKESÍTÉS KÖZVETLENÜL A BERUHÁZÓTÓL!


+36-30-619-21-93


info@bibicprojekt.hu

“CSOK” INFORMÁCIÓ

A Bíbic Lakókert újépítésű lakásaihoz is igényelhető a családok otthonteremtési kedvezménye (CSOK) az illetékes Minisztérium által előírt feltételek mellett. Az új lakás vásárlás esetén elérhető lakáscélú állami támogatási formák igénybevételének legfontosabb feltételeit a Minisztérium által kiadott tájékoztató dokumentumok tartalmazzák.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a tájékoztatók a lakáscélú támogatások igényléséhez szükséges alapvető információkat tartalmazzák. Az, hogy Ön, mint igénylő ténylegesen jogosult-e valamely támogatási formára csak a hitelintézeti támogatásbírálatot/hitelbírálatot követően állapítható meg.

csok7

Címünk

Bíbic-Terv Projekt Kft.
1072 Budapest,
Akácfa utca 7. II. em. 1.

Ügyfélfogadás:

H-P 9.00 – 17.00 között

Írjon nekünk:

info@bibicprojekt.hu

Hívjon minket:

+36-30-619-21-93